Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
COUNTDOWN FOR SPM
Monday, October 15, 2012 • 8:15 AM • 0 comments

ASSALAMUAALAIKUM ;)
Rasa pelik pulak nak taip . Haha . Dah berbulan-bulan tak update . hari ni 15/10/2012 baru dapat !
Semuanya okay2 belaka jee . yang tak okaynye takut nak SPM ! :/ 
takut gilaa . mcm nak lari pergi hutan je . haha (nampak sangat tak ready) ==''
actually sekarang tersangat lah busy ... saat2 akhir la katakann. hihikk .
kelas 24 jam . tapi takpa , berkorban lagi *3minggu ni untuk SPM. kalau tak bila lagi kan . daripada menyesal tak sudah . sepatutya update ni pun tak perlu . patutnye g study ni . haha . stressss la blja je .
actually sekarang tengah cuba bantu kawan2 and diri sendiri utk belaja . kata orang kalau kita ajar orang lain kita akan lebih ingat ;) hehe so semalam ngn hari sabtu wat study group ngn fikri and bdk kls aku sikit . mggu depan study addmath pulak kt rumah Farisyah . tak sabar ! sbb tajuk tu sbnrnyaa senang kalau kita tau main point diaa ;) sekarang tngah jatuh cinta kat kimia <3 haha . dasyat ek . dulu kemain menyampah dengan subjek kimia. tapi semenjak belaja dengan cikgu mai , and struggle by myself ,  da okayyy da . Alhamdulilah.. tu yg nk ajar kawan2 tuhh . rugi tak share ilmu kan kan .
Okay lahh , dah tak tahu nk membebel apa ^^ 
Doakan saya dan rakan2 dapat keputusan cemerlang SPM nanti yee . AMIN..
OKAY BYE ASSALAMUAALAIKUM

 "BERSYUKUR APA ADANYA"


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;