Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Finally !
Saturday, March 17, 2012 • 7:19 PM • 0 comments

Hyee worlds . assalamuaalaikum !
Wah bestnyaa update . Haha . Rasanya dah 2bulan lebih kott tak update . Great isn't ?
Busyy gilaaa lah . Tensionnyaa . huh :( kalau ikutkan hati ni macam2 nak update . tapi ape kan dayaa .
this holiday lah baru dapat nk mengomel2 kt blog ni . ni pun weekend baru sempat . siap tuka skin . haha . seriously homework bertimbun2. mcm nak lari kt hutan je -___- haha . bulan lepas exam . sokeyh lahh , 5A- .  
frust BM xdpt A . BI dpt A pulak . brrrrr ==''
sebenarnyaa taktau nak cakap ape ni. Hm .cuti ni kan baru ingat nk g holiday ngn family jalan2 release tension , tapi makin tension adalah sebab kene tinggal , huwaaa :'( sebab g EasyMath . eh tapi takpe , best sangaaat kat sanaa . hope pasni addmath saya boleh lulus ^^ 
Another topic ---->
sejak exam hari tu , pimples kt muka naik . huh =.= annoying betul . tp cuti ni nampak cm da kurang sikit . alhamdulilah . mybe sebab minum air daun gandum . haha . sumpah rase cm nk muntah seyhh . dh la warna hijau . bluekkkkk!! terpaksa lah minum mak dah beli mahal2 kan . hehe . oklah sampai sini je kot menaip. nak sambung wat essay english :) bubyeeee ! btw rinduuuu boypreennn saya lah ♥♥♥ see you tomorrow ^^
thankyou readers :) have a nice day .



PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;