Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Bye kasut jalann , welcome kasut sekolah :'O
Friday, December 30, 2011 • 5:06 PM • 0 comments
Assalamuaalaikum and hello everybody ! 
 fuhh , lame jugak takupdate kt blog baru tuka skin ni ^^ daripada birthday aku lagi hari tu , ingatkan nak update , asyik taksempat jee , aku sambut biase2 je , ada farah intan syamim fikri :) Thanks to fikri sebab dy yg belanja semuaaanya . haha  :'* soryy takda gambar , gambar'y kt syamim , kt FB . Cakap pasal FB kan , aku da deactive da . hihik :( it's okay la , tak sampai setahun je kot , nt active balik , fikri yg deactive kan , and then dy tuka passw email aku , dy tak bg aku bkak lagi . hahaha , mengalahkan mak aku :P takpelah kan ? bagus jugak mcm tu :)
 okay , this is my last notification for facebook and the last time i see it :( time birthday aku tau . huh ~ thanks sgt kt 120 org kot yg wish too , hehe . xsempat nk ckp terima kasih kt post dyorg , Hm , 
Okay , lets change topic :D hari ni 31/12/2011 , OMG :'O esok 1/1/2012 . aku da masuk form5 .
 
kalau da masuk form5 faham2 jelah kan , *SPM , takot'nyaaaa ! :'( tapi at the same time tak sabar nk abis sek :P haha . aku da janji dgn diri aku sendiri nk study betul2 , and malas ah nk join netball lagi . ganggu je . haram jadah ! sakit hati je -.- cikgu cari aku pun ak wt dono jelah . haha . kalau boleh nk straight A SPM , kalau tak dapat , 5/6 A pun da bersyukur :) Happy new year alls :) lets 2011 go with our sweet memories , and let 2012 come with new spirit to success in our life :'D
 




PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;