Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Azam Baru ♥
Saturday, November 26, 2011 • 5:40 AM • 0 comments
Hye everyone :)
Salam Ma'al Hijrah :'3
 Selamat Tahun Baru bagi semua umat Islam :')
 kejap je da hari sabtu , da seminggu cuti rupenye . hihik . hw bnyk lg belum siap kot , 
 pejam celik pejam celik aku da nk SPM . haha . da besar rupenye aku . haha besar lah sgt -___-
Sempena tahun baru , mestilah ade azam baru right ? setiap orang mesti ade kann . hihik .
 Okay azam aku tahun 2012 nih -->

1) Nak jadi anak yang baik2 for my parents . hikhuk :3 I don't want to hurt them again :')
2) Very very struggle for my SPM ! (IMPORTANT)
3) Nak jd lebih rajin . ^^
4) Nak siapkan semua homework cikgu and hanta tepat pd masenye , haha ! ak tau ak mls wt hw and slalu tangguh2 :p
5) Taknak putus asa study ♥ aku tahu subject pure science susah , so I must study hard for them . And kalau boleh nak tolong si dye sekali study . hehe ^^ i hope we will success together dear. 
6) Nak deactive account facebook , ''kalau boleh'' haha :P
7) and for the last one , aku harap segala urusan&permintaan aku di permudahkan untuk tahun depan . aku betul2 harap keputusan SPM aku bagus . Just to see my parents smile for it :'3 InsyaAllah . dan aku harap hubungan aku ngn fikri kekal dan bahagia selalu , iloveyouuu :'D 
That's all , thankyou readers :*




PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;