Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Boringgg !
Thursday, December 1, 2011 • 9:41 PM • 0 comments
Hyee , assalamualaikum ^^
 rase dh lame tak update . hihik . xsempat kot , sebab lappy kt rumah ni 1 je , yg gune'y 4 orang --'
 sumpah bosan gila cuti ni :( rutin aku setiap hari same je . pagi tlong mak masak , kemas rumah , makan , tgok tv , buat homework , text fikri , mmbe , tdo . tu je la hari2 aku buat kt uma ,. nk keluar ? esok esok ~ tp start bulan disember ni busy sikit . balik kampung then pegi Banting , but not sure , baru la g holiday kt Mersing . Harap2 syamim bole ikut :/ seriously rindu kau , farah intan :'( hopefuly kau bole ikut . Hm . cuti ni kan , ak rajin pulak msak . buat kek oren lah , masak spagheti lah , ape lah . tiap2 hari kot msk? haha . bosan -.- 
ape nk buat , name pun ANAK DARE :) kene lah rajin :p rajin lah sgt . dh nk gemuk la ni , makan , pastu bukan nk exercise ke ap ke . duduk je . haha ! tak sabr nk holiday and one more jeolus ngn abg aku yg dh nk abes SPM , errr ~ tahun depan aku ^^ tak sabar nk abis sekolah . haha . (okay berangan) :P rindu kt diaa , when I can see you smile again ? :'>♥ takpe sabar :) Ok lah . malas taip pepanjang . hikhuk . bubyee . HAPPY HOLIDAY GUYS :D



PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;