Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Ouh Holidayy ♥
Sunday, November 20, 2011 • 6:57 PM • 0 comments


Hyee , assalamuaalaikum ^^ 
 okayy , skrg da start cuti dhh ♥ boringg -.- yelaa duduk kt rumah je , bukannye bole kua suke2 hati . tp sbnr'y bnyk bnde kau kne buat ain cume malas je kann .hehe .
cuti 2/3 hari ni xbuat ap2 sgt . byk edit blog jee . haha . bosan --' hari ni kne jd babysitter :D ad la keje jugak . keje akaun n physic byk ak lum wt lagi :p hari ni lah nk buat , yelaa baru form4 kn , hw masih ad , lain lah budak form5 yg tgh SPM tuhhh ~ nk story pasal ap ek . haa smlm g usha2 blog orang . t'bukak blog sabrina . classmate aku .post dy pasal blogger cerite pasal life sendri , ak stuju kot ngn pendapat dy :) sometimes ad org ckp , ''tu blog , bukan diary , sume cerite pasal life sndri sibuk nk update'' , okay , nk cerite pasal life sndri bg ak tak salah kot , cume kne pndai pilih laa ad bnde tak patut cerite . btol ckp sabrina , kdg2 cerite pasal life kite ni boleh tolong or bg pengajaran kt readers kite , sgt setuju ngn kau sab . haha . tp kalau asyik cite pasal life sendiri je pun boring jugak org bace kan . so pandai2lah seimbangkan :) Then , aku nk cite pasal tudung pulak , sejak 2 menjak ni kan , ak on9 , home ak bnyk budak upload gmba tak pakai tdung , TAPI sblum ni time shawl lah , pashmina lah tnga naik , dyorg pakai tau , tulis kt caption 'aku tenga berubah nak pakai tudung' mcm2 lah . bile shawl da down , dh tak pakai pulak =='' so pkai just ikut trend ? hah ? -.- seriously pelik , pakailah dgn ikhlas , lg cantik bertudung :) dlm dunia ni lah kn aku rase 90% lelaki lebih suke perempuan btdung . yg lg 10% tu saje nk amik kesempatan je kot (memuaskan nafsu) ? haaa. bialah dyorg , ak doakan pintu hati dyorg tbukak utk pakai tdung betul2 . haihh ~ duniaa .ok lah , dah malas nk type pepanjang . hehe , bubyeee :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;