Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
ILOVEYOUU ! :*
Tuesday, November 22, 2011 • 7:38 PM • 0 comments

Hyee alls :)
 Nampak tak kt atas tu . hihik :3
 actually ak sendiri tak sangke boleh selama ini :'D tup2 da 9 bulan . haha . rase cm kejap je kot .hehe
he so kind , and always make  me smile :') kalau ingat2 kan balik first time nk coup tu mmg klaka la kot . hahaha . untung ade sieraa tlong ckp kn , lau tak terpendam n and sampai skrg bestie je   haha

sbnrnye mule2 coup tak letak harapan yg tinggi sgt kt dy , sbb selalu buat ak sedih n geram -___-
 dy sendiri rimas coup2 neh , sbb org jarang coup kan :P lelaki pulak tu , fikir nk enjoy je -.-'' tp entah cm ne slow2 rase syg tu dtg sendiri and makin hari makin syg . cewahh ~ haha .
 walaupun penah break beberape kali , tp rase syg tak penah putus :') kteorg break pun bukan sbb gado ke ape ke , just because my parents . sumpah sedih gila time tu . tp tanak ingat lah -__-
walaupun ad certain2 perangai dy yg ak tak suke , i try to change him :) and i think it success dy selalu dgr ckp ak :') OMG , terharu kejup . haha . tu la kdg2 sayang gila kt dy . ak tau dulu dy slalu tipu2 aku , ak diam je . haha . tp ak rase dy tipu pun nak jage hati ak kot . sebahagiannye laa . yg lg sebahagian tu saje je la tu kan :P haha sokayhh laa . bnde da lepas da kot ^^' walaupapepun aku tetap sayang kauu :'*
time dy excident hehe ^^

Bearr dy bagii Thankyou b !
 Haa , ni lens ^^ hihik , dy bg sbb suke tgok ak tak pakai spec :3 time tu hari sukan , hujan , so ak bukak la spec , suke pulak dy ak ta pakai spec , pastuh k.bella suh ak pakai lens . terus dy nak belikan . haha. thankyouu b
ni name tag ngn bear kecik comell tu :3 ak saje je jahit name tu kt purse . haha . kurang keje . bear tu saje je pin kt situ dy bg jugak , nmpak comel hehe . thankyou b !
 Haha , yeah that's my minyak kapak . haha . 1 tu aku punye lagi dua fikri belikan . yg tengah tu baru punyaa :3 orang selalu sakit kepale mmg cm nie . hehe . thankyouuu b !

 Okay ni kek saya buat . aku selalu jugak lah bg dy kek , siap hanta kt rumah . haha . just for youu
 
andddddd , the last one , our picture ♥ 
gmba ni time kt sekolah , time raye ^^ hehe . kebetulan snap hari anniversary ktorag 23hb . haha . iloveyouuusomuchhh :'*
walaupun dy ni kdg2 suke marah2 , bad mood tak tentu pasal , la ape la . syg tetap sayang b. kite kene la terima pasangan kite ape ada nya kan ,. nobody perfect in this world :) 
I hope we can be together untill my last breath :') because no one can be replace you in my heart .



PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;