Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
:)
Wednesday, November 9, 2011 • 5:34 PM • 0 comments
  Hye worlds ;D 
 Hari ni kite ponteng lagi ^^ hehe . kt sek ad graduasi budak form5 ngn form3 kot ? form4 kne jd penonton .
haha , xde keje duduk tgok org lalu lalang je --'  so , hari ni ak kt uma kne buat 2 kek . adq ak mintk utk jamuan kelas dy . haih ~ actually tnga sedih kot pasal fikri , kesian sgt2 kt dy ngn family dy . mampu doakn dy je ~ banyakkn sabar ye b ? ♥  huh~ kebanyakkn markah exam dh dpt , byase2 jelah~ tp lg ok dr mid year exam yg lepas kot . hihik ^^ pas exam ni mmg boring gilaa kott . taktau nk buat ap , nk study balik nty la mggu depan . hehe . em sbnrnye tnga bosann ni . td nadiya ad tnye wt header blog cm ne . so kebetulan tnga bosan ni kan , wt tuto sikitlah bg yg taktau tu kayy :) first korang download photoscape dulu kt SINI . pegy editor . then ikot step kt bawah ni ^^
 first , click new photo .
 then , adjust width , ikot width blog korang :) kalau tak , nty xcenter . height tu sukahati pun boleh .
 After that , pilih gambar yg korang suke utk wt header tu kay .
 Lastly , baru select Text , letaklah title blog korang yee . Jangan lupe save :D Siappp ! senang je kan ? 
selamat mencubee :) 


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;