Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Upset :'(
Monday, October 10, 2011 • 8:32 AM • 0 comments

Bayangkanlah rasa sakit hati , kecewa , sedih , takot , geram , tension , semuanya rase dlm 1 hati yg kecik :')
kita xkn pernah tahu ap yg akan berlaku kann , 
now , i feel so sad :'( about my parents , friends , exam and sweetheart , arghh -.-
first friends , ak ad 2 org bestfriends :') syamim n farah , ak byase g sek naik mto ngn syamim , balik pn sesama , tp start dr first day exam , syamim bwk farahh , farah tdo uma syamim sepanjang exam , study sesama , bestnya dyorg kan :') sumpah jeles -.- , bile ak ajak syamim study sesama byk jea alasan dy , sokeyh , ak tau ak byk menyushkan kau , sorry kawan ! study sendiri jea lah , tak kesah :')
Pastu kan , ak ajak mak g kedai beli buku , buku latihan dh bnyk abis , ak ajak dr hari sabtu lepas , mak ckp mak x sihat , sokeh tape laa , ak ajak ari ahad , mak cm mls , sedih :'( abg ak ajak beli mlm2 mak ak ok je nk pegy :'( da la nk exam ni ,huh , not fair :'(
next , pasal fikri , ak cite kt dy mak dh tgok pic ak ngn dy sesama pkai bju hijau tu , mak tgok kt fb adq , mcm byase lah kann ,mak cm xsuke la , n dy ckp tahun dpn dy yg pilih warna bju raya aku , k finee -,-
fikri sedihh & segan la ;'( parents ak cm tak suke dy , hmm :'( pastu kbetulan ayah mmbe dy pn xsuke fikri , tduh fikri ajar anak dy bukan2 , err geram ! pdhal fikri xbuat pape pon . n fikri takot ayah mmbe dy cite kt bapak ak , sbb dy org leh tahan ngam , hadehh ~ sungguh menyulitkan :( kenape la ak ngn dy selalu jd mangse keadaan -____-" sabar jelah yg mampu . air mata xkn tsimpan :') mesti keluar lahh ! ak tau fikri sebenarnya baik , tak mcm yg mereka fikir , salah faham jea , so fikri suruh ak jauh kan dri ak dari dy . dy xnk ak kene marah ngn parents ak sbb kwn ngn dy , sedihhnye :'( baru nk happy , hm tapelaa , ap bole buat :( ad hikmahnyaa . sabar & tunggu ~ sekarang neh tatau nk buat ape ! nk lupekan kau mmg susah la fikri , ak pon tatau nape ==' tp lau itu yg kau mintkk , ak xleh wt pape , xnk lah jd perigi cari timba . ak akan cube walaupon ak tau ak tak kan  mampu , only strenght and Allah SWT are besides me now ...


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;