Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Aww aww ^^
Sunday, September 11, 2011 • 5:47 AM • 0 comments
Assalamualaikum :)
dh lame rasenye ta update kn , hihik :3
Maklumlah , raye , haha , ad yg best ad yg xbest raye tahun ni :/
sokeyh ^^ tahun ni ad org baru dlm life ak :) so lebih happy la kann . haha .
tp time puasa mmg selalu fight2 , haha , dy keje , ak lak kuat majok , byase la tuhh hihi :P
tp skrg dah happy sgt sgt ^^ baru2 ni , belikan lens 0.0 , hehe ,dy suke sgt tgk ak ta pkai spec , haha .
syg tggu bear b lak tau tau pasni . ^^ hehe .
ok smlm g shopping , beli kasut n jam , swatch limited , 

 Mule2 tgok ni mcm nk beli yg tengah tu , tp xminat monster2 ni , tp yg ni mmg baru and limited :)
Pilih punye pilih lame lah jugak , pilih yg ni je ^^ , tak lawa sgt pong , saje je lau tak nt bukan ak yg pkai abg aku yg pkai --' *RM228
Sebelum g banda ak g braye uma intan dlu , hihi ^^


Memang penat sesangat semalam , pagi2 masak ptg bejalan , g shopping smpai mlm , mlm lak overnight ngn fikri , webcame smpai kol 2 smpai tetido , haha ><" mmg ngntuk gile huh , tp best 1 hari semalam :)
Thats all ^^ Thankyou :D


 


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;