Alhamdulillah
ABOUT ENTRY FACEBOOK
Be Patient !
Thursday, September 29, 2011 • 8:25 AM • 0 comments
Hye , Hello , Assalamualaikum :)
Dh lama tak update , yeaa rindu kau blog . 
Problem again :') 
Okayy first Fara ajak study group , ngn Najwa & Syazana , mule2 mcm xnk sbb tibe2 jea . tp fikir2 da nk exam kn best jugk lau wt study group , papehal call mak dulu , abg ak yg angkat phone .
kteorg study kt KFC , saje je , bosan asyik pemandangan yg same je kt sch too =,= 
banyak lah jugak soalan ak dpt , study chemis sikit , add math sikit . best study ngn dyorgg , tapi sayangg :(
balik mak amik , dlm kete start lah tanye mcm2 . n dy marah ak study kt KFC , woah great  ♥ , then ckp ak xstudy , main2 je . sumpah sedih gilaa , mak benti je dpn uma , ak terus nangis lari masuk dlm . mak ap lg start marah2 ngadu kt bapak ak . ak mampu nangis n text ngadu ngn mmbe2 n Fikri . dyorg jea phm ak :(
ak tdo jup hilangkan sakit hati , bgun je mate bengkak , yess -,- ak diamm je pastu .
then tolong kupas bwg , nk masak for dinner , da siap ak terus naik tgok tv , mak pggil tnye lagi pasal hal tu
--' , ak ckp jelah ap yg betul kann , n my parents said ' KFC 2 tmpt'y tbuke sgt ,  bole ke kau blaja kt situ , lgpon kn bahaya lau pape jd , org nk wt jahat kt kite , kite xtau ain '
OMG :'( I know my parents love me so muchh , but I want to choose my own way to study just like others :'(  haaahhh ;'( bapak suh ak ajak mmbe2 dtg uma study sndri , ak xnk menyushkn dyorg , uma masing2 bkn dekat , lgpun ak segan laa , asyik suh mmbe dtg je , xadil la cm tu , ak yg nk blaja ngn dyorg , ak ckp cm tu kt mak , then mak ckp 'abis kau xmnyusahkan mak ?xbole ke bincg dulu kt mak , tggl sehari je study groupnye , sehari je kan , tak xdpt A la lau tggl , study group pon selama ni xdpt A jugak' yeah i love that words :'( sumpah sakit hati , ak terus naik ats , masuk bilik , tutup ngn selimut , nangis kuat2 ! ak try wt dyorg happy , n wt ap yg dyorg nak , ak break ngn fikri , ak study group pon utk final exam , utk tgok dyorg senyum tgok result ak , ini dapatnye .... sabar lah ainn ~ 


PASTFUTURE
MY WORDS;
Assalamuaalaikum , hye! Welcome to this simple blog. Selmat membaca and keep love Allah&Rasulullah.THANKYOU ALLAH!

OTHERS;